Bransje
Fagområde
            
Søkeresultat                    11
yrker            
        
        
    
   
   
   Som hotell og resturantsadministrator er du kvalifisert for en rekke jobber innen hotell og restaurant og i andre bedrifter i service- og tjenesteytende sektor.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Hotellsjefer har ansvar for daglig drift og planlegging rundt virksomheten på hotellet. Dette innebefatter både økonomisk og administrativt ansvar samt styring av de forskjellige avdelingene i bedriften.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
    En hovmester har ansvaret for serveringen og er arbeidsleder for servitørene i en restaurant eller på et hotell.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   En husøkonom og serviceleder er utdannet til lederoppgaver innenfor miljø-, drifts- og servicearbeid i store bygg og bedrifter både i privat og offentlig regi. En husøkonom og serviceleder skal kunne...
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Kjøkkensjefer leder driften av kjøkkenet ved storhusholdninger, hoteller og restauranter. De planlegger og organiserer arbeidet, rettleder personalet og fører tilsyn med arbeidet. 
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   En kokk er en faglært yrkesutøver som står for produksjonen av mat i enten hotell- og restaurantbransjen, boligplattformer og skip, eller ved institusjoner. 
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Reiselivskoordinator er en spesialisering innen reiselivsbransjen som gir et godt utgangspunkt for de fleste jobber i reiselivsnæringen.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Resepsjonister tar imot gjester ved hoteller, store arbeidsplasser eller andre steder med behov for resepsjon.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Restaurantsjefer arbeider vanligvis ved større hoteller, og gjerne med flere restauranter. Restaurantsjefen har hovedansvaret for den daglige driften av restauranten
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Servitør er en yrkesutøver som betjener gjester i restaurant og hotell.
   
      
      | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om | 
   
   
   Vinkelnere er faglært i hotell- og restaurantnæringen med en spesialisering innen vin. 
   
      
              | Utlysinger | Organisasjoner | 
| Utdannelse | Les mer om |