 
                    
                    Chaine har i lengre tid bidratt med pengepremier til lærlingekonkurranser som fører frem til NM i kokekunst i Stavanger, dessuten arrangerer Chaine årlig kokke- og sommelierkonkurranser for medlemsbedrifter. Et viktig mål er å bidra til utviklingen av restaurantfaget i Norge ved å fremme kokk, servitør og sommelier som yrke. Med ønske om å bistå både faglærte og ufaglærte som gjennom ulike prosjekter og tiltak vil bidra til å ivareta mattradisjoner og etikette, og/eller videreutvikle restaurantfaget, mat- og drikkekunst, tilbyr Chaine årlige stipender på inntil kr 30 000,-.
Bli varslet om nye utlysinger
Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.
- Ikke gå glipp av utlysinger
- Få varsling per e-post
Fakta om Chaine des Rotisseurs Norge
- 
    Relaterte bransjer
- 
    Relaterte fagområder
- 
    Geografisk tilknytning
- 
    Relaterte yrker
- 
    Stipendkategorier
- 
    Hvem kan søke?